Haukku-Landia

Haukku-Landian tilat

Lämmittämätön, hiekkapohjainen kasvihuone. Valaistus löytyy, mutta se ei vastaa päivänvaloa.

Tilat: Kaksi kenttää, jaettu keskikäytävällä. Kentän pituussuunnassa, lähellä reunaa, kulkee kasteluputkisto. Tilan takaosa on varattu Nose Work -käyttöön eikä ole vuokrattavissa. Koko kenttäalue on avointa tilaa ilman pilareita.

Estekalusto on turvallinen ja huollettu ja se on tilavuokraajien käytössä ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Estekalusto sisältää: 5 hyppyä ja putki.  Keppikoulutusta varten on käytettävissä ohjureita. Suurin osa kalustosta on Agimetin tuotantoa.  

Hallilla on lisäksi käytettävissä tokoon tarvittavia välineitä: hypyt, ruutu -ja kiertomerkit sekä ruutunauhat, avoeste ja umpieste. Lisäksi käytettävissä on rally-tokon kyltti -ja kylttitelinesarjat. Myös vinoeste (PK-A) kuuluu kalustoon.

Arki-iltaisin tarjolla on ohjattua koulutusta pienryhmissä kahdella kentällä. Mikäli hallin kalenterissa ei ole varausta, kentät ovat vapaakortin lunastaneiden käytössä.

Haukku-Landian vieressä sijaitsevan Viherlandian myymälän aukioloaikoina voi käyttää heidän asiakastilojensa WC:tä.

Viherlandian omien käyttötarpeiden takia vaihdamme toiseen kasvihuoneeseen pari-kolme kertaa talvikauden aikana, mutta muutosta aiheutuvat katkokset ja tilakoon muutos on huomioitu etukäteen tilan hinnoittelussa.

Vuokraushinnasto

Vakiovuoro, minimi 5 kertaa

1 kenttä        15 €/h sis. alv 24%
Koko halli    25 €/h sis. alv 24%

Hallin kalenterista näet Haukku-Landian kenttien varaustilanteen.

Jos suunnittelet tilavuokrausta, tarkasta toivomasi ajan varaustilanne kalenterista ja ota yhteyttä sähköpostitse julia@haukkuvaara.fi .  Varauksen vahvistamisen jälkeen saat linkin, jonka avulla maksat varauksesi verkkokauppamme kautta.

Vuokraushinnasto on voimassa yksityishenkilöille, treeniryhmille ja seuroille kaudella 2018-2019. HUOM! Tila ei ole vuokrattavissa tapahtumiin tai yrityskäyttöön.

Kasvihuone sijaitsee osoitteessa

Kammintie 6, Viherlandian päätoimipisteen takana.

Share This