Ale!

Agilityn valmennusryhmä – TARJOUS!

164,00  82,00  sis. alv 24%

Agilityn valmennusryhmistä vapautui paikkoja maanantain ja keskiviikon klo 21-22 ryhmiin.

Hinta koskee 2 kk treenijaksoa. Varaa paikkasi heti, saat treenata marraskuun maksutta!

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Loka-marraskuun treenit uusille valmennusryhmäläisille alehintaan!

Valmennusryhmät on tarkoitettu edistyneille ja tavoitteellisille harrastajille, jotka haluavat harjoitella säännöllisesti omassa pienryhmässä

Valmennusryhmän koirakoiden lähtötaso sekä tavoitteet voivat poiketa toisistaan. Jokainen koirakko suorittaa harjoitteet osaamistasonsa mukaisina kokonaisuuksina. Tarpeen mukaan on mahdollista osallistua valmennusryhmään aloittelevan koiran kanssa.

Kesto

Valmennusryhmä on luonteeltaan jatkuva, minimijakso 2 kk. Irtisanomisaika: kuluvan kuukauden loppu + seuraava kalenterikuukausi. Ryhmäkoko max 4 koirakkoa/ryhmä. Kuukausimaksu sisältää neljä harjoituskertaa sekä vapaakortin.

Hinta

Ryhmäpaikan hinta 82 €/kk ja sisältää itsenäisen vapaaharjoitteluoikeuden,  niin kutsutun vapaakortin. Ryhmäpaikan voi myös puolittaa, jolloin puolittajan lisävapaakortti maksaa 6 €/kk.

Ryhmäpaikka maksetaan jatkossa henkilökohtaisella viitenumerolla kuluvan kuun kymmenenteen päivään mennessä. Poissaolon sattuessa ryhmäläiselllä on oikeus myydä paikkansa edelleen minkä tahansa tasoiselle koirakolle.

Agility

Koirakolta vaaditaan perustason esteosaaminen ja useamman esteen kokonaisuuden suorittaminen perusohjauksia käyttäen (veto, työntö, kuljetus, taakse lähetys, takana leikkaus, valssi, sokkari). Kontaktiesteet ja pujottelu voivat olla keskeneräiset.
Tavoitteena on tukea koirakon yksilöllistä kehitystä ohjaajan määrittelemien tavoitteiden mukaisesti ja tavoitteet iloisesti ylittäen.
Valmennusryhmän harjoituksen pohjana käytetään viikkorataa, jota jokainen koirakko harjoittelee sopivissa pätkissä tai haasteellisena kokonaisuutena oman tasonsa mukaisesti. Ratapiirros on nähtävissä etukäteen ja rata on kentällä asemissa useamman päivän, joten sitä on mahdollista käydä harjoittelemassa itsenäisesti kentän ollessa vapaana. Valmennusryhmissä voidaan pitää erilaisia teemakertoja keskittyen kontaktiesteisiin, juoksutekniikkaan, itsenäiseen esteosaamiseen, hyppytekniikkaan, motivointiin, ohjaussuunnitteluun tai muihin agilityn osa-alueisiin.
Share This