Ale!

Agilityn valmennusryhmät – päivä

82,00  41,00  sis. alv 24%

Päiväryhmien 1. kuukausi -50%

HUOM! Minimisitoumus 2 kk, saat seuraavien kuukausien maksutiedot myöhemmin.

Tarjous koskee uusia ryhmäpaikkoja ja iltaryhmästä päiväryhmään siirtyviä!

Kouluttaja Julia Kärnä

Poista

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Valmennusryhmät on tarkoitettu edistyneille ja tavoitteellisille harrastajille, jotka haluavat harjoitella säännöllisesti omassa pienryhmässä

Valmennusryhmän koirakoiden lähtötaso sekä tavoitteet voivat poiketa toisistaan. Jokainen koirakko suorittaa harjoitteet osaamistasonsa mukaisina kokonaisuuksina. Tarpeen mukaan on mahdollista osallistua valmennusryhmään aloittelevan koiran kanssa.

Kesto

Valmennusryhmä on luonteeltaan jatkuva, minimijakso 2 kk. Irtisanomisaika: kuluvan kuukauden loppu + seuraava kalenterikuukausi. Ryhmäkoko max 4 koirakkoa/ryhmä. Kuukausimaksu sisältää neljä harjoituskertaa sekä vapaakortin.

Hinta

Ryhmäpaikan hinta 82 €/kk ja sisältää itsenäisen vapaaharjoitteluoikeuden,  niin kutsutun vapaakortin. Ryhmäpaikan voi myös puolittaa. Päiväryhmän puolittajalle lisävapaakortti 0 € (norm 6 €).

Ryhmäpaikka maksetaan henkilökohtaisella viitenumerolla kuluvan kuun kymmenenteen päivään mennessä. Poissaolon sattuessa ryhmäläiselllä on oikeus myydä paikkansa edelleen minkä tahansa tasoiselle koirakolle.

Agility

Koirakolta vaaditaan perustason esteosaaminen ja useamman esteen kokonaisuuden suorittaminen perusohjauksia käyttäen (veto, työntö, kuljetus, taakse lähetys, takana leikkaus, valssi, sokkari). Kontaktiesteet ja pujottelu voivat olla keskeneräiset.
Tavoitteena on tukea koirakon yksilöllistä kehitystä ohjaajan määrittelemien tavoitteiden mukaisesti ja tavoitteet iloisesti ylittäen.
Valmennusryhmän harjoituksen pohjana käytetään viikkorataa, jota jokainen koirakko harjoittelee sopivissa pätkissä tai haasteellisena kokonaisuutena oman tasonsa mukaisesti. Ratapiirros on nähtävissä etukäteen ja rata on kentällä asemissa useamman päivän, joten sitä on mahdollista käydä harjoittelemassa itsenäisesti kentän ollessa vapaana. Valmennusryhmissä voidaan pitää erilaisia teemakertoja keskittyen kontaktiesteisiin, juoksutekniikkaan, itsenäiseen esteosaamiseen, hyppytekniikkaan, motivointiin, ohjaussuunnitteluun tai muihin agilityn osa-alueisiin.

Lisätiedot

Ehdot

Valmennusryhmäpaikan minimijakso on 2 kk, irtisanomisaika 1 kk. Valmennusryhmät harjoittelevat viikoittain. Valmennusryhmä maksetaan kuukausittain omalla viitenumerolla kuun kymmenenteen päivään mennessä. Esteen sattuessa on valmennettavalla oikeus myydä valmennusryhmäpaikkansa edelleen minkä tasoiselle koirakolle tahansa.